Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Gran

Dyktige og profesjonelle medarbeidere hos Møller Bil Gran står klare til å hjelpe deg enten din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy skal på en rutinemessig service eller har fått en skade. På vårt moderne Volkswagen bilverksted vil spesialutdannede teknikere sørge for at din bil er i de beste hender. Vi bruker kun originale bildeler fra Volkswagen for å sikre at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre og at den er trygg å kjøre.

Ved å følge Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti (veihjelp ved uhell eller bilulykke). For deg betyr det trygghet hele veien, 24 timer i døgnet. Mobilitetsgarantien fornyes ved hver bilservice du gjennomfører på vårt sertifiserte Volkswagen bilverksted.

På bilverkstedet kan vi også hjelpe deg med utskifting av bilglass og EU-kontroll. I tillegg tilbyr vi dekkhotell og dekkskifte for deg som ønsker det.

Vi kan garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdige til avtalt tid.