Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Gran får du alt du trenger til bilen

Hos oss i Møller Bil Gran får du alt du trenger til bilen din, og vi selger både nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Våre dyktige selgere står alltid klare for å gi deg gode råd i forbindelse med ditt neste bilkjøp, og på vårt bilverksted jobber det spesialutdannede teknikere. De kan hjelpe deg med alt fra service og reparasjoner til EU-kontroll på bilen din. Vi garanterer både for arbeid og priser, og vi bruker kun originale bildeler og originalt tilbehør fra Volkswagen.

Vi i Møller Bil Gran har lange tradisjoner for god kundeservice, og våre medarbeidere står alltid klare til å yte sitt beste og finne de mest optimale løsningene for deg og ditt bilhold. Vi ønsker å gi alle våre kunder en god opplevelse ved alle aspekter av bilholdet. Det gjelder både prosessen ved kjøp av bil og videre bilhold. Vi er til å stole på og har stor stolthet i det å gjøre en god jobb.

Vi tilbyr leasing, serviceavtale, finansiering, bilforsikring og gode innbyttepriser. Hos oss får du også kjøpt alt av ekstrautstyr og tilbehør du måtte ønske deg til bilen din.

Møller Bil Gran lå tidligere i Gran sentrum, men etter en brann i 2005 flyttet vi til et nytt bygg på Mohagalia som sto ferdig i 2008. Ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig bilprat.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

  • Mandag - Fredag
    08:30 - 16:30

Delelager

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:00

Verksted

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››